Νηπιαγωγειο

Νηπιαγωγειο

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου θα παρακολουθείται από τα παιδιά μόνο στα Αγγλικά καθώς το τμήμα θα είναι μόνο αγγλόφωνο. Καθημερινά μετά το φαγητό, τα παιδιά θα διδάσκονται στα ελληνικά από τις 14:00 έως τις 15:00.

Είμαστε πεπεισμένοι πως ένα ολοήμερο καθημερινό πρόγραμμα εκμάθησης στα Αγγλικά θα ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουμε στις προηγούμενες τάξεις για να μάθουν τα παιδιά μας άπταιστα την Αγγλικη γλώσσα με έναν αβίαστο, χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο δίχως να ξεφεύγουμε από τους εκπαιδευτικούς στόχους.
Παράλληλα, η μια ώρα που θα ασχολούμαστε καθημερινά με το Ελληνικό μαθησιακό πρόγραμμα θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν για το Δημοτικό είτε φοιτήσουν σε Ελληνικό είτε σε Αγγλικό σχολείο στη μετέπειτα σχολική τους πορεία.
Έχουμε αδειοδοτηθεί για το Προ-νήπιο και το Νηπιαγωγειο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αυτοτελής Διευθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, τμήμα Α'  Ιδιωτικών Σχολείων, επίσης έχουν εγκριθεί και τα εκπαιδευτικά προγραμματα/ ύλη που καταθέσαμε στο Υπουργείο.