εκδηλώσεις

εκδηλώσεις

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00 π.μ.

 

Μίμης Πλέσσας με ομάδα εμψυχωτών για τα παιδιά & Κάρεν Σιώτη. Η Επίκουρη Καθηγήτρια τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Αθήνας (πτυχίο: MA Columbia University) και έμπειρη παιδαγωγός στη βρεφική ηλικία, Κάρεν Σιώτη Wolf με 25ετή εμπειρία σε παιδιά και μητέρες θα μιλήσει στους γονείς για το εξής θέμα: Δημιουργικό Παιχνίδι και επικοινωνία.
Από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.Μίμης Πλέσσας με ομάδα εμψυχωτών για τα παιδιά & Κάρεν Σιώτη. Η Επίκουρη Καθηγήτρια τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Αθήνας (πτυχίο: MA Columbia University) και έμπειρη παιδαγωγός στη βρεφική ηλικία, Κάρεν Σιώτη Wolf με 25ετή εμπειρία σε παιδιά και μητέρες θα μιλήσει στους γονείς για το εξής θέμα: Δημιουργικό Παιχνίδι και επικοινωνία.
Από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

 

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00 π.μ.

 

Έλσα Δημοπούλου & Μπίλλη Στεφανή. Η Έλσα Δημοπούλου-ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια θα μιλήσει στους γονείς για θέματα που αφορούν στην πρώτη σχολική και σχολική ηλικία.
Η Μίλλη Στεφανή θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο "Τα νανάκια και η πριγκίπισσα Αυπνία" στα παιδιά, και θα μιλήσει για τα συναισθήματα παίζοντας μαζί τους.
Από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

 

Σάββατο  19  Μαρτίου  2016  στις  11 π.μ.

 

Πρόσκληση σε πάρτι!... Ο Μάρτης κλείνει τα δύο!... Με αφορμή την κυκλοφορία του νεόυ μας βιβλίου

"Κάνε γρήγορα, Άλφονς!" προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε μια ξεχωριστή γιορτή.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν τον Άλφονς μέσα από βιωματικές δράσεις και θεατρικό παιχνίδι με την καθοδήγηση των ηθοποιών Κωνσταντίνας Τσιτσία Γεωργαντά και Έλένης Γεωργίου.

 

 

.